Осъденият на доживотен затвор Венцислав Караджов е имал обещаваща кариера в

...
Осъденият на доживотен затвор Венцислав Караджов е имал обещаваща кариера в
Коментари Харесай

Кой е осъденият на доживотен затвор бивш полицай?

Осъденият на пожизнен затвор Венцислав Караджов е имал обещаваща кариера в полицията. Това излиза наяве от оценката на директното му управление, направено две години преди двойното ликвидиране на родителите му, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . По това време - април 2014-та година, Караджов е шпионин в група " Търговия, селско стопанство, туризъм и фондове на Европейски Съюз " в бранш ППОИ при отдел " Икономическа полиция " в ОД Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

Венцислав е роден на 4 юли 1971 година в Пловдив, приключил е Техническия университет в Габрово през 2005 година, фамилен, с едно дете. През 1991 година постъпва на работа в органите на Министерство на вътрешните работи като сержант във 2 РУП при ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив. През 2012 година - след конкурс за израстване в категория, е назначен като контрольор категория Г, трета степен като разузнавач в бранш " Противодействие на икономическите закононарушения " при ОД Министерство на вътрешните работи - Кърджали, а от септември 2013 е преназначен в ОИП - Пловдив.

За Караджов е оценен като добре квалифициран за противодействие на икономическата престъпност и осъществяване на поставените му задания като шпионин. " В процеса на служебната си активност е посочил, че има построено възприятие за стимулирано предпочитание за работа и осъществяване на поставените му задания. Служебните си отговорности извършва съзнателно и прецизно. Притежава необятна обща просвета като се стреми непрекъснато да покачва общата си и професионална подготовка ", написа още в оценката му като чиновник на реда.

И още - разказан е като порядъчен, балансиран и с високо чувство за колегиалност, предан към органите на Министерство на вътрешните работи, без наложени санкции.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР